Gestió d'habitatges

Treballem amb diverses aplicacions de gestió d'habitatges en funció de la solució que més convingui a cada client:

Loxone Intercom


Loxone Smart Home

Aplicació especialment orientada al control total d'una Smart Home, de fàcil maneig i molt completa a un preu molt competitiu. La casa intel·ligent que pensa com tu, coneix les teves necessitats i realitza accions segons el clima, la presència i el teu estil de vida.

 

confortclick

 

 

Comfortclick

És un sistema operatiu per a la llar, oficina, hotel o qualsevol altre edifici comercial.
L'aplicació es dissenya mida per a cada client, i està preparada per integrar múltiples protocols per a un control total de tots els elements d'habitatges i tota classe d'edificis.

 

 

 

 

smart home1

Lifedomus

És un sistema potent i escalable. La tecnologia Lifedomus és oberta i integra l'administració dels protocols més importants i reconeguts internacionalment, com KNX MYHOME (Legrand - Bticino), EnOcean, Zwave, Modbus o Zigbee o X3D.
Per tant, no està subjecte a una tecnologia, pot triar el millor equip tècnic i, especialment, el més adequat per a la seva llar, segons les seves pròpies necessitats, independentment de la marca i el protocol utilizado.La aplicació que es dissenya a mida per cada client, preparada per integrar múltiples protocols per a un control total de tots el elements de l'habitatge.

KNX PARTNER E-Controls JUNG Loxone Comfortclick Lifedomus zennio logo